Hanna Snorradóttir

Nordisk Visdomsfortælling (Storytelling)

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary
Untitled design-23

Nordisk Visdomsfortælling (Storytelling)

Denne uddannelse henvender sig til psykologer, psykoterapeuter, coaches, undervisere, pædagoger – og alle andre godtfolk, der elsker en god nordisk myte eller et folkeeventyr – og kunne tænke sig at bruge dem til formidling for deres publikum.

Den er for dig, som har lyst til at arbejde med folkeeventyret og myten i dens ‘rene’ form. Og for dig, som gerne vil formidle din personlige historie for eksempel igennem foredrag og workshops, hvor du med afsæt i folkeeventyrene og myterne modtager inspiration og dybere indsigter til at lukke op for juvelerne i din personlige fortælling.

Uanset vil du modtage redskaber til at lære at tryllebinde dit publikum igennem dine healende og hjerteåbnende fortællinger.

Uddannelsen er for dig, som forstår i din kerne, hvor vigtigt det er med det paradigmeskifte som er i gang nu; fra det destruktive mind-set, som leder og fordeler til sin egen fordel, til et mind-set, hvor beslutninger træffes til menneskers og naturs fordel – til gavn for de kommende 7 generationer.

På uddannelsen fokuserer vi på de fortællinger, som sjældent bliver fortalt i den nordiske mytologi – nemlig gudindefortællingerne.  Vi har fokus på kraftfulde og healende historier om de såkaldte feminine egenskaber – gudindernes attributter; intuitionen, altruismen, samarbejdet, medfølelsen, omsorgen og forbundenheden med naturen igennem fortællinger om de nordiske gudinder Freja, Idun, Hel, Skade mm.

Hensigten er at vi styrker disse egenskaber hos drenge såvel som piger – kvinder såvel som mænd. For disse egenskaber findes i os alle på tværs af køn.

Vi arbejder med udgangspunkt i visdommen i de ældste håndskrifter – inden at patriarkatet ændrede gudinderne og symbolerne til egen fordel. De vers som blev skrevet ud af historierne bliver synliggjort og selv hvis du er godt befærdet i den nordiske mytologi kan du kan forvente at få nye indsigter.

Kærligst Hanna

DKK 18,500
Total due DKK 18,500

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.