Hanna Snorradóttir

Nordisk Gudindekraft - Bog

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant

Order summary

HANNA SNORRADOTTIR_FORSIDEFRONT-2

Nordisk Gudindekraft - Bog

I begyndelsen var den store moder …

I ’Nordisk Gudindekraft’ genopstår de nordiske gudinder gennem smukke, livsbekræftende og sensuelle genfortællinger af myter fra fordums tid, hvor Norden overgik fra vanetro til asatro. Vanetroen lod kønnenes ligeværdighed og sameksistens med naturen spille en melodi, hvis brusende toner, du inviteres til at høre.

Islandske Hanna Snorradóttir fortæller levende med dybde, passion og glimt i øjet om de nordiske gudinders forankring i naturens årscyklus, krydret med hendes farverige rejser ind i den nordiske visdomstradition i Island, Danmark og Tyskland.

Myterne er levende! Genfortællingerne bygger både på de skrevne kilder og forfatterens intuitive fortolkning af myterne. Fortællingerne kaster nyt lys på vores forståelse af såvel vores eget som samfundets liv – også i en moderne kontekst.

Du inviteres hermed til at smage på den nærende mytesuppe fra det nordiske univers, brygget til at opnå kraft, visdom og indsigt.

***

"Vølven taler stadig, Nornerne spinder stadig, Freja har stadig visioner. De taler gennem os, igennem ordene, tankerne, handlingerne, dansen og kærligheden.

Hvis vi tillader det!

Din bog er en bro til denne tilladelse. Et pas, der giver adgang til den nordiske mytologis helende verden.For at kunne begå os i den verden, må vi kunne tale det sprog, man taler der. Din bog er en rejsefører ud i dette land, en introduktion til et glemt sprog."

Lars Muhl, forfatter, mystiker og musiker

***

Kærligst Hanna

DKK 200
Total due DKK 200

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.